Ζητείται Αισθητικός πτυχιούχος Τ.Ε.Ι. ή απόφοιτος  Ι.Ε.Κ. για πλήρη απασχόληση,  -  (full time) εργασία - σε Κέντρο Αισθητικής στα Βριλήσσια.

Διανύουμε το μήνα των διακοπών και οι περισσότερες γυναίκες όταν σκέφτονται αυτή την περίοδο, το μυαλό τους πηγαίνει στην παραλία, στο μαγιό που θα επιλέξουν αλλά και σε εκείνα τα περιττά κιλά και άλλες αισθητικές ανάγκες που τις απασχολούν, καθώς η  έκθεση του σώματος τις αποκαλύπτει.

 

ΤΥΠΟΣ 1: Πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα. Δεν μαυρίζει ποτέ και είναι πολύ ευπαθές στα εγκαύματα. Τα άτομα αυτά έχουν ανοιχτόχρωμα μαλλιά, ξανθά ή κόκκινα και έχουν επίσης φακίδες.

1. Τι είναι τα προϊόντα Μεσοθεραπείας σώματος K-Surgery;

Είναι προϊόντα χαμηλού μοριακού βάρους,''σε μονό - δόσεις'', πλήρως αποστειρωμένα σε ''διαυγή συσκευασία'' χωρίς κινδύνους επιμολύνσεων με τη μέθοδο φιλτραρίσματος διπλής διήθησης ιδανικά για απολύτως ασφαλή ενδοδερμική δράση, που μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε τις ατέλειες του σώματός μας, βελτιώνοντας το ανάγλυφο και το περίγραμμά του. Είναι η μοναδική μη επεμβατική θεραπεία που μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.