Σώμα

1. Χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια (45 λεπτά)

Σωματική και πνευματική χαλάρωση και βελτίωση του κυκλοφορικού και λεμφικού συστήματος του οργανισμού.

2. Μασάζ με φύκια για καταπολέμηση κυτταρίτιδας (1 ώρα)

Με το συνδυασμό λεμφικού μασάζ και εφαρμογής φυκιών ενεργοποιείται ο μεταβολισμός των κυττάρων, η αποτοξίνωση των ιστών και η σωστή κυκλοφορία των υγρών του  σώματος. Η διαδικασία   αυτή έχει ως αποτέλεσμα την έντονη λιπολυτική δράση και τον περιορισμό του φαινόμενου της   κυτταρίτιδας.

3. Λεμφικό μασάζ με παλμοθεραπεία (1 ώρα)

Έντονη λιποδιαλυτική θεραπεία με τη χρήση ειδικού μηχανήματος λεμφικού μασάζ και καλλυντικών προϊόντων με εκχυλίσματα βοτάνων και φυκιών. Ορατή μείωση πόντων από την πρώτη συνεδρία! Επαναστατική θεραπεία, ιδανική για τοπικό αδυνάτισμα, που η δράση της συνεχίζεται και εκτός ινστιτούτου!

4. Ηλεκτροθεραπεία Σώματος (1 ώρα)

Ιδανική για μυϊκή σύσφιξη ολόκληρου του σώματος. Επιτυγχάνεται βελτίωση του μυϊκού τόνου και ανόρθωση γλουτών.

5. Μυϊκή και επιδερμική σύσφιξη με μέθοδο AS 43 Suntronic (1 ώρα και 15 λεπτά)
(μπράτσα-κοιλιά-μηροί-γλουτοί-γάμπες)

Η μέθοδος αποκαθιστά την ελαστικότητα και την τονικότητα των ιστών. Βοηθά στην ανάπλαση και ξαναδίνει ζωτικότητα σε ολόκληρο το σώμα.

6. Θεραπεία ανόρθωσης και σύσφιξης στήθους (1 ώρα)

Θεραπεία για την αντιμετώπιση του φαινόμενου της χαλάρωσης των ιστών, που βασίζεται στη χρήση ζωντανών φυκιών Laminaria και ειδικής συσφικτικής μάσκας. Επαναφέρει την ελαστικότητα και σφριγηλότητα των ιστών.

7. Βιολογικό ενδοεπιδερμικό Peeling (1 ώρα)

Εντελώς ανώδυνη θεραπεία που αποτελεί ιδανική λύση για την αντιμετώπιση των σημαδιών της ακμής, ιδιαίτερα στην περιοχή της πλάτης. Επίσης εξισορροπείται το PH του δέρματος και η λιπαρότητα της περιοχής.

8. Θεραπεία ραγάδων-ραβδώσεων (1 ώρα)

Δίνει ενέργεια στις πάσχουσες περιοχές και έτσι αποκαθιστάται η φυσιολογία των ελαστικών ινών, καθώς και τη μορφολογία του κολλαγόνου και της βασικής στιβάδας του δέρματος.

9. Ενυδάτωση σώματος (1 ώρα)

Απολέπιση σώματος με ειδικό προϊόν Peeling από θρυμματισμένα κοχύλια και ισχυρή ενυδάτωση με δραστικό συμπυκνωμένο ορό αιθέριων ελαίων (αμυγδαλέλαιο, έλαιο πορτοκαλιού, έλαιο καρότου, έλαιο από το άνθος του ήλιου και φυσική λεβάντα).

Fractional Mesotherapy

portrait

Μέθοδος EMS-SC

portrait

BTL No Needle Mesotherapy