Κρυολιπόλυση

Κρυολιπόλυση Cryo Medi

kryolipolysis2020

H Κρυολιπόλυση είναι μια επαναστατική τεχνολογία μη επεμβατικής λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής σώματος, που προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε λίγες μόνο συνεδρίες. Με τη βοήθεια του ελεγχόμενου ψύχους, στοχεύουμε στη μείωση του περιττού υποδόριου λίπους από τα “δύσκολα” σημεία του σώματος όπως κοιλιά, πλαϊνά μέσης, μπράτσα, γλουτοί και το εσωτερικό των μηρών, κ.α..

Η Κρυολιπόλυση αντικαθιστά την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, προκαλώντας υπερθέρμανση και στη συνέχεια πάγωμα των λιποκύτταρων με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωσή τους. Η διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο έχει ως αποτέλεσμα την απόπτωσή τους από τον οργανιμό μέσω της φυσιολογικής διαδιακασίας του μεταβολισμού, χωρίς ωστόσο να βλάπτονται οι παρακείμενοι ιστοί (δέρμα, αγγεία, νεύρα, μύες). Κατ' αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η σταδιακή απομάκρυνση μέρους των λιποαποθηκών από τα επίμαχα σημεία μέσω φυσικών μεταβολικών διαδικασιών.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας εφαρμόζονται μία ή δύο κεφαλές αναρρόφησης, οι οποίες ψύχουν το υποδόριο λίπος για περίπου μία ώρα. Ιδανικοί υποψήφιοι για τη θεραπεία είανι σωματότυποι με τοπική εναπόθεση λίπους που αντιστέκεται σε δίαιτες και γυμναστική. Η μέθοδος είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες.

Τα αποτελέσματα της μεθόδου γενικότερα είναι άμεσα, μόνιμα και οριστικά, χωρίς να απαιτούνται επαναλήψεις, εφόσον μειώνεται ο αριθμός των λιποκυττάρων και όχι μόνο ο όγκος τους. Επιτυγχάνεται απώλεια 2 - 5 πόντων από την πρώτη συνεδρία και εμφανή μείωση του τοπικού πάχους/ λίπους μετά την εφαρμογή σε ποσοστό τουλάχιστον 20%. Η μείωση αρχίζει να γίνεται άμεσα ορατή μετά τη θεραπεία και μπορεί να συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, χωρίς παρενέργειες και δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. Μετά την εφαρμογή μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις δραστηριότητές σας.

Συνήθως απαιτούνται 1 έως 3 συνεδρίες/ μία ανά μήνα,  αλλά αυτό καθορίζεται από την έκταση του προβλήματος. Η διάρκεια της θεραπείας είναι περίπου μιά ώρα, και μπορεί να συνεχιστεί και σε άλλες περιοχές του σώματος.