Αποτρίχωση

Αποτρίχωση Laser

Το Κέντρο Αισθητικής Μαίρη Σαρρή καινοτομεί, προσφέροντας στον κλάδο της αποτρίχωσης όλες τις εγκεκριμένες, διαθέσιμες επιστημονικές μεθόδους.

Όλες οι θεραπείες αποτρίχωσης στο Κέντρο μας, παρέχονται από έμπειρο Αισθητικό των Τ.Ε.Ι. & πιστοποιημένο στην Ηλεκτρόλυση (Ριζική με Βελόνα), στη Φωτόλυση και στη Laser Aποτρίχωση.

Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία Ιατρικής Αισθητικής, τo Κέντρο Αισθητικής Μαίρη Σαρρή,  προσφέρει στον κλάδο της οριστικής αποτρίχωσης και της αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία τoυ Laser Diode Pro ICE. 

Πιο αναλυτικά παρέχονται:

1. Laser Αποτρίχωση

Το Diode Pro ICE είναι ένα σύγχρονο σύστημα Laser 4ης γενιάς (τελευταίας τεχνολογίας),

που συνδυάζει τρία μήκη κύματος στην ίδια κεφαλή, προσφέροντας μια άνετη, ασφαλή & αποτελεσματική θεραπεία για μόνιμη απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Πιο συγκεκριμένα, το Diode Pro ICE  συνδυάζει τα 3 πιο αποτελεσματικά μήκη κύματος (Alexandrite, Diode, Nd YAG) κατά τη διάρκεια της θεραπείας, στοχεύοντας σε όλα τα επίπεδα του θύλακα της τρίχας με αποτέλεσμα να έχουμε την αποτελεσματικότερη θεραπεία. Οι θεραπείες μόνιμης αποτρίχωσης με το Diode Pro ICE μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε τύπο τριχών ή τύπο δέρματος, σε γυναίκες και άνδρες σε όλα τα σημεία προσώπου και σώματος που εμφανίζεται ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

2. VPL Φωτόλυση Energist+

Μόνιμη αποτρίχωση με το πρωτοποριακό μηχάνημα πολλαπλού παλμικού φωτός Energist VPL. Με αποτελεσματικότητα που φτάνει μέχρι και το 95% και χωρίς ερεθισμούς, πείτε αντίο στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε όποιο σημείο του σώματός σας κι αν βρίσκεται!! Εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς να απαιτούνται πολλές συνεδρίες.

3. Ριζική αποτρίχωση με Bελόνα (Ηλεκτρόλυση)

Απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με χρήση μηχανήματος θερμόλυσης -ηλεκτρόλυσης τελευταίας τεχνολογίας, που επιτυγχάνει μόνιμα αποτελέσματα, χωρίς σημάδια και ιδιαίτερο πόνο. Συνιστάται για μικρές περιοχές προσώπου και σώματος.

4. Ενζυμική αποτρίχωση

Ιδανική μέθοδος για την περιοχή του προσώπου, λαιμού και παρειών και ειδικότερα για χνοώδες τρίχωμα. Με τoν ιονισμό ειδικών ενζύμων παπαΐνης και χυμοθρυψίνης
σε πρόσφατα αποτριχωμένους θύλακες, επιβραδύνεται σημαντικά η επανεμφάνιση τριχοφυΐας.

5. Αποτρίχωση με ρολέτα κεριού

Απομάκρυνση τριχοφυΐας από όλες τις περιοχές του σώματος (χέρια, πόδια, μπικίνι, πλάτη) με ρολέτες μίας χρήσης. Γρήγορη και μη επώδυνη μέθοδος με αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας.

Fractional Mesotherapy

portrait

Μέθοδος EMS-SC

portrait

BTL No Needle Mesotherapy