Ραδιοσυχνότητες (RF) και Cavitation

Ραδιοσυχνότητες (RF)

Οι ραδιοσυχνότητες (RF) θερμαίνουν τους ιστούς του χορίου, τα λιποκύτταρα και τα κύτταρα κολλαγόνου που βρίσκονται κάτω από το δέρμα, μέχρις ότου αυτά συσταλούν και το δέρμα γίνει πιο σφικτό.

Επιπλέον, ως αντίδραση στην εσωτερική θερμική βλάβη για την αποκατάστασή της,
ο οργανισμός ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου, παρέχοντας έτσι μακροχρόνια σύσφιξη του δέρματος με αποτέλεσμα ένα υγιέστερο, πιο λείο δέρμα και μια πιο νεανική εμφάνιση.
Με το RF, θα βιώσετε μια βαθιά (εσωτερική) αίσθηση θερμότητας, καθώς η ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων παραδίδεται στο δέρμα και στους υποδόριους ιστούς.

Αυτή η εσωτερική βαθιά αίσθηση θερμότητας αποτελεί την ένδειξη ότι το κολλαγόνο και ο λιπώδης ιστός φθάνει στις αποτελεσματικές θερμοκρασίες σύσφιξης.

Συνήθως απαιτούνται 4-6 συνεδρίες για το πρόσωπο και 6-8 για το σώμα,με διάστημα επτά-δέκα ημερών μεταξύ τους και στη συνέχεια
θεραπείες συντήρησης.

Τα αποτελέσματα εμφανίζονται άμεσα ακόμα και από την πρώτη συνεδρία.

Οι ασθενείς επιστρέφουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία.


Τεχνολογία Cavitation

Οι υπέρηχοι χαμηλής συχνότητας που παράγει η συσκευή του cavitation προκαλούν στα σημεία που έχουν προεπιλεγεί το φαινόμενο της (σπηλαίωσης), σχηματίζοντας αυξημένες ποσότητες υγροποιημένων φυσαλίδων αέρα.

Καθοδηγούμενοι από τον υπολογιστή στο σώμα των λιποκυττάρων, οδηγούνται σε εξαναγκασμένη ταλάντωση ως προς το μέγεθος και το σχήμα τους, όπου τελικά αυτές οι φυσαλίδες διογκώνονται και «εκρήγνυνται» προς τα μέσα απελευθερώνοντας ενέργεια ικανή να καταστρέψει την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων.

Τα προϊόντα αποδόμησης των λιποκυττάρων αποβάλλονται μέσω της διούρησης από τον οργανισμό.
Με τη χρήση του cavitation επιτυγχάνουμε, μείωση πόντων,βελτίωση της κυτταρίτιδας, και απώλεια τοπικού πάχους με άμεσο και εμφανές αποτέλεσμα.

Fractional Mesotherapy

portrait

Μέθοδος EMS-SC

portrait

BTL No Needle Mesotherapy