Σμιλέψτε έγκαιρα τη σιλουέτα σας για το καλοκαίρι!

 

Το σύνολο των γυναικών, ειδικά όταν πλησιάζει το καλοκαίρι προβληματίζεται για την εμφάνισή τους και τη διόρθωση των ατελειών στο σώμα τους. Με σύμμαχο τις νέες τεχνολογίες αυτό πλέον καθίσταται εφικτό και μπορεί κάθε γυναίκα να δει αλλαγή στην εμφάνισή της με την βοήθεια της επιστήμης και ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής.  Έτσι ανάλογα με το αισθητικό πρόβλημα που την απασχολεί: κυτταρίτιδα, χαλάρωση, χάσιμο πόντων/ βάρους ή τοπικό πάχος/ λίπος, υπάρχουν μέθοδοι αντιμετώπισης και μάλιστα μη επεμβατικοί. Μέθοδοι που σας προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα εύκολα και σχετικά γρήγορα.

Χάρη στις νέες τεχνολογίες Κρυολιπόλυσης Cryo Med, Ραδιοσυχνοτήτων Elixir , Cavitation, Lipolaser & Suntronic του Κέντρου Αισθητικής & Αδυνατίσματος Μαίρη Σαρρή, επιτυγχάνεται καταπολέμηση του επίμονου τοπικού λίπους/ πάχους, της κυτταρίτιδας και της επιδερμικής χαλάρωσης που βασανίζει την πλειοψηφία των γυναικών.Πρόκειται για μια νέα καινοτομική προσέγγιση στην αντιμετώπιση του τοπικού λίπους/ πάχους με σύμμαχο τη νέα τεχνολογία.

Τα νέα πρωτόκολλα θεραπειών που αναπτύξαμε είναι ειδικά σχεδιασμένα για “αποτελεσματικό και γρήγορο αδυνάτισμα”, κατάλληλα και επιστημονικά σχεδιασμένα για σμίλευση του σώματος και στοχευμένη λιπογλυπτική όλου του σώματος όπως (χέρια, πλάτη, κοιλιά, μέση, ψωμάκια, γλουτούς, μηρούς, γόνατα, γάμπες, μπράτσα κ.α.).

Παράλληλα αναπτυξαμε και προσφέρουμε πρωτόκολλα ειδικά σχεδιασμένα για άντρες (κοιλιακοί, πλάτη, μέση, στομάχι και μηροί).

Οι νέες μας αυτές και ειδικά  στοχευμένες  θεραπείες δρουν τοπικά στις προβληματικές περιοχές του σώματος. Με σύμμαχο τη νέα τεχνολογία και μέσα από πολλά και διαφορετικά προγράμματα επιτυγχάνουμε: 1) πιο αδύνατη κοιλιά και μέση με σφιχτά μπράτσα 2) σμιλευμένους γλουτούς και πόδια, 3) πιο αδύνατη και σμιλευμένη σιλουέτα και πιο σφριγηλό δέρμα, 4) πιο αδύνατη κοιλιά, σμιλευμένους γλουτούς και ψωμάκια, 5) μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και σμιλευμένα πόδια.

Τα αποτελέσματα μείωσης του τοπικού λίπους/ πάχους είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Κρυολιπόλυση Cryo Med

Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι! Η θεραπεία της Κρυολιπόλυσης αποτελεί παγκοσμίως την πλέον διάσημη θεραπεία για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και λίπους και τη μείωση πόντων. Είναι μια επαναστατική τεχνολογία μη επεμβατικής λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής σώματος, που δεν απαιτεί χειρουργική εφαρμογή και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε λίγες μόνο συνεδρίες.

Η Κρυολιπόλυση μπορεί να αντικαταστήσει την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, προκαλώντας πάγωμα και στη συνέχεια απόπτωση των λιποκύτταρων με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωσή τους. Η θεραπεία εφαρμόζεται στο χώρο του Ινστιτούτου. Η Κρυολιπόλυση CRYO MED παράγει αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Συνολικά θα απιτηθούν τρεις συνεδρίες. Τα αποτελέσμτα είναι  άμεσα εμφανή και ολοκληρώνονται μετά από τρεις μήνες.

Η διάρκεια της θεραπείας για κάθε κύκλο είναι μίας ώρας, ενώ μπορεί να συνεχιστεί και σε άλλα σημεία του σώματος. Τα αποτελέσματα της μεθόδου γενικότερα είναι άμεσα, μόνιμα και οριστικά, χωρίς να απαιτούνται επαναλήψεις. Τα αποτελέσματα επέρχονται προοδευτικά και αρχίζουν να γίνονται ορατά μετά τις πρώτες 20 ημέρες ενώ το τελικό θεραπευτικό αποτέλεσμα καθίσταται εμφανές και ολοκληρώνεται μετά από τρεις μήνες.

• Σύσφιξη, Λιποδιάλυση & Τοπικό Αδυνάτισμα με Ραδιοσυχνότητες Elixir

Σε περιοχές που εμφανίζεται τοπικό πάχος/ λίπος, μόνο του ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία με τις Ραδιοσυχνότητες. Το μηχάνημα Ιατρικής Αισθητικής Elixir χρησιμοποιεί τις Ραδιοσυχνότητες για την βελτίωση της εμφάνισης του σώματος. Συντελεί στη λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Η θεραπεία βοηθά να αποκτήσει κανείς επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς, καθώς και να επιτευχθεί σύσφιξη. Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου.
Όταν εφαρμόζεται στην περιοχή της κοιλιάς μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος, προκαλώντας σύσφιξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων. Εφαρμόζεται επίσης στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στα «ψωμάκια» στους γλουτούς, στο γόνατο, γενικά στις περιοχές που υπάρχει λίπος και κυτταρίτιδα καθώς και στα μπράστα για την εξάλειψη της αντιαισθητικής χαλάρωσης. Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι άμεσα και μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα, δύο, ή και τρία σημεία ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

• Cavitation, Suntronic, Lipolaser

Γλουτοί, κοιλιά, μηροί, εσωτερικό γονάτων και μπράτσα είναι οι περιοχές όπου συσσωρεύεται  συχνότερα το λίπος ή το φαινόμενο της επιδερμικής χαλάρωσης. Η φυσική εναλλακτική λύση της  λιποδιάλυσης είναι η μέθοδος του Lipolaser καθώς και του Cavitation σε συνδυασμό με Παλμοθεραπεία.  Η σύγχρονη απάντηση στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, της επιδερμικής χαλάρωσης και του τοπικού πάχους!

Με την τεχνολογία Lipolaser, στομάχι και κοιλιά ΤΕΛΟΣ! Τα εξελιγμένα συστήματα του Lipolaser προσαρμόζουν ιδανικά τον κύκλο θεραπειών στις ανάγκες κάθε μεμονωμένου ατόμου.

Η εφαρμογή του είναι πολύ απλή καθώς και η όλη διαδικασία κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, εφόσον μέσα σε λίγες συνεδρίες είναι δυνατόν να αναδιαμορφωθεί το σώμα σας και να χαθούν αρκετοί πόντοι. Η θεραπεία είναι ιδανική για κοιλιά, πόδια, γλουτούς, χέρια, πλάτη και όπου αλλού εναποτίθεται λίπος.

Επιπλέον με την τεχνολογία και τη μέθοδο Suntronic προσφέρουμε θεαματική βελτίωση της υφής της επιδερμίδας του σώματος, έντονη σύσφιξη κι αποκτάτε καλλίγραμμα πόδια και καλοσχεδιασμένους γλουτούς. Με το Suntronic, μπορείτε να επιτύχετε σύσφιξη και ανόρθωση γλουτών και να αποκτήσετε “βραζιλιάνικα οπίσθια”.