Αντηλιακή Προστασία: Μάθετε περισσότερα για το Φωτότυπό σας!

 

ΤΥΠΟΣ 1: Πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα. Δεν μαυρίζει ποτέ και είναι πολύ ευπαθές στα εγκαύματα. Τα άτομα αυτά έχουν ανοιχτόχρωμα μαλλιά, ξανθά ή κόκκινα και έχουν επίσης φακίδες.

ΤΥΠΟΣ 2: Ανοιχτόχρωμο δέρμα, ευπαθές στα εγκαύματα, μαυρίζει λίγο.

ΤΥΠΟΣ 3: Λιγότερο ευπαθές στα εγκαύματα δέρμα, μαυρίζει σταδιακά.

ΤΥΠΟΣ 4: Μέτριο στα εγκαύματα δέρμα, μαυρίζει πάντα λίγο, συνήθως λευκό με μέτρια μελάγχρωση.

ΤΥΠΟΣ 5: Δέρμα που σπάνια παθαίνει έγκαυμα και μαυρίζει πάντα. Μέτρια έως μεγάλη μελάγχρωση.

ΤΥΠΟΣ 6: Δέρμα το οποίο ποτέ δεν κοκκινίζει και μαυρίζει πολύ και γρήγορα. Σκουρόχρωμο δέρμα.

  • Μιλήστε μας για τις καθημερινές του συνήθειες (π.χ. πόση ώρα εκτίθεσται καθημερινά στον ήλιο, αν οδηγείται για πολλές ώρες ή αν η εργασία σας είναι σε εξωτερικό χώρο). Ενημερώστε μας αν κάνετε χρήση αντισυλληπτικών, αντικαταθλιπτικών, κ.α. φαρμάκων που προκαλούν φωτοευαισθησίες.
  • Συζητείστε μαζί μας για την καθημερινή χρήση αντηλιακού και για να σας ενημερώνουμε για το πόσο απαραίτητη είναι όχι μόνο στην ύπαιθρο και την παραλία, αλλά και μέσα στην πόλη και το αυτοκίνητο.
  • Εάν έχετε παιδιά η επιλογή σωστού δείκτη προστασίας και προϊόντος μπορεί να μας γλυτώσει από δερματίτιδες, φωτοευαισθησίες και αλλεργικές αντιδράσεις, στο ευαίσθητο παιδικό δέρμα.
  • Τέλος σε κάθε έγκυο ενημερώνουμε για την απαραίτητη χρήση αντηλιακού, για την αποφυγή πανάδων και του λεγόμενου προσωπείου της εγκυμοσύνης, σε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης

Info: Πλατεία Αναλήψεως 8, Πλατεία Βριλησσίων, Τ. 210- 68 28 620, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.