Απαντήσεις στις συχνότερες ερωτήσεις για τη Mεσοθεραπεία Σώματος της K-Surgery με Pistor Eliance και την διαφορετικότητα τους:

1. Τι είναι τα προϊόντα Μεσοθεραπείας σώματος K-Surgery;

Είναι προϊόντα χαμηλού μοριακού βάρους,''σε μονό - δόσεις'', πλήρως αποστειρωμένα σε ''διαυγή συσκευασία'' χωρίς κινδύνους επιμολύνσεων με τη μέθοδο φιλτραρίσματος διπλής διήθησης ιδανικά για απολύτως ασφαλή ενδοδερμική δράση, που μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε τις ατέλειες του σώματός μας, βελτιώνοντας το ανάγλυφο και το περίγραμμά του. Είναι η μοναδική μη επεμβατική θεραπεία που μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.

2. Τι είναι το Pistor Eliance;

Πιστόλι μεσοθεραπείας νέας γενιάς.
H ελαφρότητα και η εργονομική σχεδίασή του διευκολύνει το χειρισμό, την ακριβή στόχευση στα σημεία θέλουμε και την επιθυμητή διείσδυση.
Η αυξημένη ισχύς επιτρέπει την χρήση δραστικών διαλυμάτων με υψηλό δείκτη ιξώδους.
Η απαλή και αθόρυβη δράση βοηθά τον ιατρό και τον ασθενή.Οι εξαιρετικής ακρίβειας ρυθμίσεις διευκολύνουν την εφαρμογή της θεραπείας και διασφαλίζουν εξαιρετική αξιοπιστία,ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια.

3. Σε ποιά σημεία του σώματος εφαρμόζονται;

Κυρίως στους μηρούς. στη κοιλιά και τους γλουτούς, αλλά και όπου υπάρχει πρόβλημα κυτταρίτιδας τοπικής συσσώρευσης λίπους και χαλάρωσης.

4. Πόσες συνεδρίες πρέπει να κάνω για να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα;

Απαιτούνται 4 ως 6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 7 ημερών για την σύσφιξη, 12 ημερών για την κυτταρίτιδα και 30 ημερών για το αδυνάτισμα.

5. Πότε θα δω αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Για να έχουν όμως διάρκεια απαιτείται ένας πλήρης κύκλος θεραπειών.