Μάθετε περισσότερα για την Laser Αποτρίχωση με το κορυφαίο DΙΟDE PRO ICE

Τρία μήκη κύματος στην ίδια κεφαλή για οριστική αποτρίχωση.

(Alexandrite 755nm, Diode 808nm & Nd YAG 1064nm)

Το κορυφαίο Laser Ιατρικής Αισθητικής τώρα στο Κέντρο μας, για να παραδώσουμε σε εσάς άριστα & μόνιμα αποτελέσματα!

Τι είναι το Laser Diode Pro ICE ;

Το Diode Pro ICE είναι ένα σύγχρονο σύστημα Laser 4ης γενιάς (τελευταίας τεχνολογίας),

που συνδυάζει τρία μήκη κύματος στην ίδια κεφαλή, προσφέροντας μια άνετη, ασφαλή & αποτελεσματική θεραπεία για μόνιμη απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Θεραπεία με το Laser Diode Pro ICE

Το Diode Pro ICE  συνδυάζει τα 3 πιο αποτελεσματικά μήκη κύματος (Alexandrite, Diode, Nd YAG) κατά τη διάρκεια της θεραπείας, στοχεύοντας σε όλα τα επίπεδα του θύλακα της τρίχας με αποτέλεσμα να έχουμε την αποτελεσματικότερη θεραπεία. Προσφέρει άριστα αποτελέσματα σε όλους τους φωτότυπους και σε όλα τα είδη της τρίχας.

Πλεονεκτήματα

Το Diode Pro ICE  διαθέτει Ιατρική πιστοποίηση (Medical CE) & Ειδικό σύστημα Σταθεροποίησης της Ψύξης της κεφαλής για πραγματικά ανώδυνη θεραπεία. Επιπλέον διαθέτει USA Laser Generator και USA Laser Bar για πιστοποιημένα αποτελέσματα

• Μόνιμη απομάκρυνση τριχοφυΐας
• Κατάλληλο για όλους τους φωτότυπους δέρματος
• Ταχύτητα εφαρμογής
• Κατάλληλο και το καλοκαίρι & για μαυρισμένες από τον ήλιο επιδερμίδες
• Ανώδυνες θεραπείες
• Ιδανικό για όλες τις περιοχές & την δύσκολη ανδρική τριχοφυΐα

Σε ποιες περιοχές & ποιες περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί;

Μπορεί να εφαρμοστεί οπουδήποτε εμφανίζεται ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο Πρόσωπο και στο Σώμα. Είναι αποτελεσματικό και στην δύσκολη και έντονη ανδρική τριχοφυΐα.

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος (φωτότυπους) και χρήση και τους καλοκαιρινούς μήνες ακόμη και σε μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα.Επειδή συνδυάζει τρία μήκη κύματος μπορεί να  καταπολέμησει ακόμα και τις ξανθές τρίχες.

Ποια ή συχνότητα των θεραπειών;

Με βάση τις Κλινικές Μελέτες και την κλινική μας εμπειρία, οι συνεδρίες αποτρίχωσης με Laser συνήθως απέχουν μεταξύ τους τουλάχιστον 4 - 6 εβδομάδες. Στις περισσότερες περιπτώσεις συστήνεται 1 Θεραπεία ανά μήνα, διάστημα που επιτρέπει στις θεραπευόμενες τρίχες να απομακρυνθούν και να γίνει νέα στόχευση στους εναπομείναντες τριχοθύλακες.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Οι συνεδρίες για την καταπολέμηση της τριχοφυΐας εξαρτώνται από πολλούς

παράγοντες (φωτότυπος, τύπος τρίχας, κλπ). Βάσει Κλινικών Μελετών, στις περισσότερες περιπτώσεις,χρειάζονται κατά μέσο όρο 6 - 8 συνεδρίες για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι τρίχες σε κάθε κύκλο έχουν εξαλειφθεί.

Σε ποιους απευθύνεται και σε ποιες ηλικίες;

Το Diode Pro ICE απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες που επιθυμούν να απαλλαγούν

από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.Η Laser αποτρίχωση ενδείκνυται και για την εφηβική ηλικία (16+ ετών,  για σταθεροποίηση του ορμονικού προφίλ & της τελικής εικόνας τριχοφυΐας) και εξασφαλίζει ήπια εικόνα τριχοφυΐας, σε σχέση με τη φυσιολογική, με αποτέλεσμα να χρειάζονται λιγότερες συνεδρίες κατά την ενηλικίωση.

Ποιες είναι οι Οδηγίες πριν τη Θεραπεία Αποτρίχωσης;

Η περιοχή αποτρίχωσης ιδανικά πρέπει να είναι ξυρισμένη 1 με 2 ημέρες πριν τη συνεδρία.Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται ερεθισμοί καθώς επιτυγχάνεται απορρόφηση της ενέργειας μόνο από το θύλακα της τρίχας.

Βασικές Οδηγίες μετά τη Θεραπεία

Το Laser Diode Pro ICE δεν προκαλεί ερεθισμό ή ιδιαίτερη ερυθρότητα στην υπό θεραπεία περιοχή. Είναι όμως πιθανό σε κάποιες περιπτώσεις, μετά τη θεραπεία, να παραμείνει ερύθημα και ερεθισμός στο θύλακα της τρίχας, τα οποία εξασθενούν από λίγες ώρες έως 1-2 ημέρες.Στην περίπτωση που τυχόν δημιουργηθεί ερεθισμός ή ερυθρότητα συστήνονται απλές ενυδατικές κρέμες. Αποφύγετε να εκτεθείτε γενικότερα στον ήλιο τις επόμενες 24-48 ώρες. Χρησιμοποιείστε αντηλιακό με δείκτη SPF30+ αμέσως μετά τη θεραπεία σε όποια περιοχή πρόκειται να εκτεθεί στον ήλιο.